Vacature (aankomend) NT2-docent

Functieomschrijving

Welke aankomende of gecertificeerde NT2 docent, wil in de Randstad met de uitvoering van inburgeringstrajecten aan de slag?

Stichting de Nieuwe Buren is op zoek naar een Freelance (aankomend) NT2 docent voor de uitvoering van duale inburgeringstrajecten gekoppeld aan een beroepsopleiding voor statushouders. Als (aankomend) NT2 docent werk je zelfstandig op een locatie in de Randstad met als doel verhoging van het taalniveau volgens een gestructureerd lesplan. Tegelijkertijd werk je met de cursisten aan het realiseren van hun participatiedoelen.  Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid en bij voorkeur ook van een NT2 certificaat en je hebt enige jaren ervaring met gedifferentieerd NT2 onderwijs. Je bent flexibel en wil graag parttime en flexibel werken.

Functie-eisen:

Wij zijn per direct op zoek naar (aankomende) docenten NT2/ inburgering, die voldoen aan de volgende kwalificaties:

• Je bent in opleiding voor of in het bezit van een NT2 certificaat
  • Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid of een bevoegdheid voor lesgeven in de BVE (Volwassenenonderwijs)
  • Je bent bereid om enkele dagdelen overdag in de week te werken
  • Je hebt ervaring met NT2 onderwijs en kennis van de lesdoelen van A0 – A2
  • Bekendheid met inburgeringtrajecten is een pre
  • Je hebt wellicht ervaring en zeker affiniteit met nieuwkomers
  • Je hebt ervaring met het differentiëren binnen een heterogene groep. Het continu kunnen terugkoppelen naar de individuele leerdoelen is een vereiste
  • Je hebt sterke didactische vaardigheden en aantoonbare ervaring met het differentiëren in niveau’s
  • Je hebt een positieve, warme, open en daadkrachtige houding en kan iedere deelnemer stimuleren om de verworven kennis  toe te passen
  • Je bent een enthousiaste motivator die ondernemend, zelfstandig en dienstverlenend is
  • Je hebt de bereidheid om in je omgeving collega’s te vervangen bij calamiteiten
  • Je bent in staat om het onderwijs op een aantrekkelijke wijze aan te bieden
  • Je bent beschikbaar om minimaal 2 of 3 dagdelen (ochtend/middag) per week te werken
  • Je werkt als zelfstandige op Freelance/ ZZP basis
  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je woont in de Randstad en bent bereid te reizen naar een van onze lokaties
  • Je bent per direct beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden:

• Beloning op Freelance/ ZZP-basis gebaseerd op een salarisniveau van  € 2500,- en € 3000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid
  • Evenveel betaalde vakantie als binnen het reguliere onderwijs  (in tarief)
  • Een onkostenvergoeding (in tarief)
  • Reiskostenvergoeding (in tarief)
  • Eventueel een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten

Aan onze Stichting zijn meerdere NT2-docenten verbonden zodat wij flexibiliteit en variatie aan docenten en deelnemers kunnen bieden en docenten elkaar stimuleren.

De methodiek en het curriculum voor de lesonderdelen zijn al ontwikkeld en wij staan natuurlijk open voor suggesties.

Heb je belangstelling of vragen, bel dan met Eveline Wagenaar (06 50 262 051) of stuur een mail naar info@stichtingdenieuweburen.nl